KitchenAid Artisan Köksmaskin

0kommentarer

KitchenAid Bronze MetallicKitchenAid KoboltblåKitchenAid HallonKitchenaid Pearl MetallicKitchenAid ApplegreenKitchenAid VioletteKitchenAid PärlvitKitchenAid Borstad NickelKitchenAid CranberryKitchenAid VitKitchenAid GulKitchenAid Svart MetallicKitchenAid

Denna funktionella modell från Kitchen Aid passar dig som prioriterar snygg design lika högt som utmärkt kvalitet. Den har en genomsnittlig livslängd på 30 år.

Köksmaskinen har en kraftfull motor på 300 Watt med 10 hastighetsinställningar. Maskinen har även begåvats med en unik planetarisk blandarrörelse som är utvecklad och patenterad av Kitchen Aid. Bunken har en generös volym på nästan 5 liter för flexibel användning.

 

Maximal degkapacitet enligt KitchenAid är 1,2 kg (19 dl) vetemjöl eller 1 kg (16 dl) fullkornsmjöl, samt 9,5 dl degvätska.

Vi vet dock av erfarenhet att detta är lite glädjekapacitet. Vi anser att max kapacitet är ca 0,5 - 0,75 lite degvätska.
Har man för mycket i skålen så klättrar degen upp på degkroken

Köksmaskinen är både hållbar och står stadigt tack vare att hela maskinen är tillverkad av metall. Köksmaskinen levereras med två olika degkrokar, en ballongvisp och stänkskydd. Det finns flera mångsidiga tillbehör som du kan komplettera med, samtliga med passande tillbehörsfäste.

 

KitchenAid tillbehör hittar du här

Kommentera

Publiceras ej