KitchenAid Artisan Blender

6kommentarer

KitchenAids blender är en stark apparat som klarar att krossa is och att mixa ner rawfood till minimala beståndsdelar. Glaskannan är mycket lätt att ta loss från den nedre delen med knivarna, man måste dock vara uppmärsam när man ska sätta tillbaka den nedre delan på mixern så att packningen hamnar rätt, annars kan det börja läcka.
Förutom att KitchenAids blender är bra och stark så är den väldigt snygg och den kommer i ett stort antal färger. Dock finns inte blendern i alla de färger som köksmaskinen kommer i, bland annat iceblue, yellow pepper, rosa, röd metallic saknas.
 
 








6 kommentarer

Sanna

14 Sep 2013 15:28

Min mixer läcker i mitten! Det är den nya modellen!
Vad ska jag göra? Med vänlig hälsning,
Samna

Micke

10 Nov 2015 07:11

Hej,
Plastdrevet på blendern har gått sönder, nya modellen.
Taggarna in mot axeln har trasats sönder. Kuggarna på utsidan är helt intakta.
Var hos Cervera i Sisjön och enl dem så hänvisade ni till att det var ett handhavandefel. Hur har jag gjort fel så att den kan gå sönder där?

Anonym

03 May 2016 13:57

Samma här. Min mixer läcker

Anonym

03 May 2016 13:57

Samma här. Min mixer läcker

Helle Edberg

01 Sep 2016 10:51

Hej, min läcker också, där vart knivarna sitter är löst, hur bytter jag ut den? Med vänlig hälsning, Helle Edberg

Jessica Östblom

16 Aug 2019 18:12

Tycker packningen är för tunn. Kannan börjar lätt läcka pga detta. Den fäster inte ordentligt och i drift verkar den bli sämre. Kan aldrig göra två tex smoothies efter varann utan måste rengöra och montera innan. Jag köpte en extra packning för att se om det var problemet men båda är lika tunna. Jag önskar mig en tjockare packning.

Kommentera

Publiceras ej